Over ons

Op onze ervaring en vakkennis kunt u bouwen :

Dé bouwkunstenaar, R.C.B. bvba heeft al jarenlang ervaring als aannemer. Als polyvalent bedrijf leiden wij verschillende bouwprojecten in goede banen. Onze vaklui werken enkel met de beste materialen en streven elke keer opnieuw naar perfectie.
Of het nu om een verbouwing of nieuwbouw gaat, u kunt bij R.C.B. bvba steeds rekenen op de waarden die wij al jarenlang hoog in het vaandel dragen : vakkennis, ervaring, innovatie en duidelijke afspraken.
Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de bouwwereld.
Bouwen of verbouwen is een investering voor het leven. Daarom is het belangrijk u te omringen met betrouwbare partners om uw woning zonder kopzorgen te realiseren. Elk bouwproject, groot of klein, wordt van het begin tot het einde opgevolgd door de zaakvoerder. In samenspraak met u en uw architect wordt een gedetailleerde, vrijblijvende offerte opgemaakt. Eens het project van start gaat, wordt een vast team van gemotiveerde vaklui ingezet die met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu de werken nauwgezet uitvoeren.

Het traditionele wordt gerechtvaardigd door onze wens om huizen te bouwen die meerdere generaties meegaan.


Vakmanschap in groot en klein :

Onze opdrachten variëren van een kleine verbouwing tot groot onderhoud en van het opleveren van een woning tot het realiseren van een nieuwbouw.

 

Klant centraal :

De wensen van de klant staan bij ons centraal, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Voor een bedrijf betekent dit bijvoorbeeld het bouwen van een efficiënt en bruikbaar pand, terwijl voor de particulier het wooncomfort en detaillering centraal staan. Vooraf wordt een duidelijke planning opgesteld, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Personeel :

Inzet van gekwalificeerd, eigen personeel is voor ons erg belangrijk. Dit garandeert vakmanschap, kennis en ervaring.